torsdag den 30. august 2012

Pote/kæreste tur til Mols Bjerge

Med børnene på lejr var der pludselig mulighed for en tur kun for os 2 og hundene. Noget vi faktisk havde aftalt for mindst 6 år siden at vi skulle gøre hver år, men som vi ikke havde fået gjort noget ved.

Vi fandt et hotelophold på Fuglsøcenteret ved Knebel i Nationalparken Mols Bjerge, Her var morgen og aftensmad med i prisen og hundene var velkommen. Dog skulle man betale 200 kr for ekstra rengøring.

Centret lå i et SUPER skønt område, med masser og masser og atter masser af vadreruter i nærheden. Store åbne plæner hvor hundene kunne løbe frit og stranden få hundere m derfra. De serverede lækker lækker faktisk overraskende lækker mad. Det eneste minus var størelsegps værelset og beliggenheden
Det var et lille rum med 2 enkelt senge, som godt nok kunne skubbes sammen, men så stod den ene og spærrede for udgangsdøren. Knap så smart med 2 enkelt senge når man er på kæreste ferie :O) Værelset lå på 2 etage i og hunden var ikke helt stolte af trapperne. Det lå således at solen stod ind fra kl 10 til 20 og der var ulideligt varmt og begrænsede mulighed for at lave lidt luft.

Nå men PYT med værelset, vi skulle jo ud og vandre med poterne i det smukke område og der blev vi ikke snydt. Her var vand, bjerge og stier overalt og rig mulighed for smukke gåture.


Bailey Badedyr

Altså jeg hopper kun i hvis Far kaster en Dummy


Området lige overfor ´Fugløcenteret


Udsigts billeder fra en af ruterne igennem Mols Bjerge Nationalpark


Hundene elsker også vandreturene
  


Også selv om de foregik i sele og Fleksliner.. - af respekt for områdets regler turde vi ikke begynde på træning selv om det var YDERST fristende. Vi viste jo aldrig om vi ville møde nogen mennesker eller dyr på vores ture gennem det ukendte. Næste gang vi kommer der smugles der nok en dummy eller 2 med i lommerne rund, for vi mødte ikke et øje på nogen af vores ture. 

En super hyggelig pote/kæreste mini ferie som også bød på ture til Ebeltofts hyggelig strøg - total afslapning og et spændende besøg på hjemvejen hos konservator Erling Mørch http://www.konservator.dk/ En super ildsjæld på hans felt som virkelig er perfektionist til fingerspidserne og som helt sikkert skal lave Oves kommende hovede monteringer på de dyr der nedlægges i fremtiden. Første dyr håber han bliver til september hvor turen går til Polen for at skyde kronhjorte.



1 kommentar:

  1. Ih, hvor ser det bare skønt ud!
    Jeg får pludselig akut lyst til at tage derop og nyde et par dage i godt selskab med Kim og poterne.
    Dejligt med en god foto dokumentation :-)

    SvarSlet