søndag den 28. november 2010

Brugsprøve i snevejr.

I dag drog vi til Bække i et hel hvidt snedækket landskab, for at stille til Baileys første prøve, nemlig brugsprøven. At Danmark blev dækket af sne midt i det hele var ikke helt med i planlægningen, og det gav da også lidt problemer.

Der var 21 hunde stillet til prøven og 20 bestod. Niveauet var højt på trods af vejret og alligevel var der stor forskel på de forskelliges præstationer.



Da Bailey i går oplevede sne for første gang i går, blev han heeeellllt viiilllddd kuldret. Tju hej, hvor det gik der ud af og han syntes det var så fedt at lege i. Hvad der ikke var fedt var at samle en dummy op fra sne - uf uha - den var jo kold at få i munden. Det gav lidt udfordringer i forhold til både fri ved fod, idet han var så kuldret, men især til apporteringen.





Derfor var det med en vis potion nervøsitet, at vi tog afsted i morges. Vi fik nr. 8 så det blev hurtig vores tur. Lineføring og fri ved fod gik godt - dog syntes jeg han var lidt levende.


Bliv og hjemkald var helt perfekte. Apportering gav problemer med den kolde dummy, han tabte den foran mig fordi han ikke holdt ordenlig fast om dummyen. Derfor måtte vi lave en ny apportering, som sad lige i skabet. Skud var perfekt og dommeren kunne uden problemer checke at tekstiklerne sad, hvor de skulle.


Resultatet blev en bestået brugsprøve - Dejligt.







Nedestående video er fra træningen i går.

1 kommentar:

  1. Tillykke ! Vi har holdt fingre og poter krydset hele dagen, og vi er så stolte af jer :o)

    Hilsen Helle og tollerne.

    SvarSlet