søndag den 6. november 2011

Opsamling omkring Brahetrolleborg

Jeg havde aller nådigst fået lov at låne Chivas i dag.  Malene og Lars, som var inviteret på opsamling ved en jagt omkring Brahetrolleborg, manglede en makker og Ove som ellers selv skulle på en lille jagt, syntes alligevel, at det jeg kunne tilbyde Chivas nok var lidt mere spændende end den jagt han skulle på så Chivas og jeg var HELDIGE at komme afsted. Tak Malene og Lars for buddet - det var en fantastisk dag. Det blev til 174 stk. vildt - 101 fasan kokke - 72 høner og en enkelt and. Derudover så vi adskillige stk. råvildt som var fredet på dages jagt.
Jagthytten med dejlig varme og toilet
Morgenkaffen indtages 
Jagten var helt fantastisk velorganiseret og beværtningen var lækker. Jægerne var dygtige og Chivas, Freja og Blackie knoklede en vis del ud af pelsen!! Vi fik sørme også snakket en del med vores tidligere forsvarsminister Søren Gade som var ikke var så nem at genkende da der er røget temmelig mange kilo af manden, så der gik lidt inden vi opdagede at vi var på jagt med en "kendis"



1. såt 

1 såt hvor Chivas og jeg dækkede 4 skytter - På et tidspunkt fik jeg godt nok travlt med at holde styr på alt det der røg ned og på at få aflivet de anskudte fasaner som Chivas hentede i et væk. 


Fuglene hænges på den fine vogn som vi blev fragtet rundt i - ren luksus
Freja er jo kun en lille skødehund
Humøret er i top 


Lidt ventetid efter 4 såt



Sidste såt foregik i noget rigtigt hårdt terræn og Chivas hentede alt der blev skudt ( ca. 12) Han var fuldstændig færdig bagefter - men vi skulle lige over og efter apporterer på et andet stykke hvor det havde regnet ned fra himlen med fugle. 

Bagefter kløede det over alt efter brombær krat og andet der havde generet pelsen/poterne og det ene øje. 

Kameraet kunne ikke få alle fugle med fra paraden



I bilen hjem sagde Freja og Chivas GODNAT og SOV GODT


Bailey Blev heldigvis ikke snydt, da Ove havde taget ham med på et lille aften ande træk og han havde fået lov at hente en enkelt lille and og ellers trænet ro.
Nu har vi 2 trætte hunde og 2 trætte mennesler

4 kommentarer:

  1. Altså, sikke en dag I har haft. Det lyder rigtig spændende. Der er ikke noget så skønt som at se et par trætte hunde efter veludført arbejde - OG at ejerne har taget sig godt af dem og sørger for, at de ikke fryser. Dejligt!

    SvarSlet
  2. I har da haft en helt fantastisk dag... :-)... -lige til at blive "helt misundelig på".... Super dejlige billeder. HIlsen Marianne

    SvarSlet
  3. Det var sørme godt, at du måtte låne Chivas, for det ser ud til at I har haft en forrygende dag.
    Godt at du har lært at aflive fasaner ;-)

    SvarSlet
  4. Det var bestemt en dag som var spændende forrygende og til at blive misundelig på :O) MEN jeg har faktisk fået "hammer fasan i nøden" arm i dag og det gør ondt :O) Jeg er slet ikke i form til at aflive så mange fasaner nå de kære jægere ikke rammer ordenlig!

    SvarSlet