søndag den 27. november 2011

Opsamling på Gramrodegård

Lørdag morgen kom Malene sammen med Freja kl. 8 for at vi kunne køre sammen mod Gramrode mellem Hedensted og Juelsminde. Det er 2. år i træk, at vi er inviteret med som apportørere på jagten på Gramrodegård og vi havde glædet os.

Vi blev fornemt budt velkommen ved Katrinebjerg, hvor 1. såt skulle foregå og stilen for dagen var lagt, da der blev serveret wiskey, eller sloe gin til velkomst parolen. Derudover var der en kæmpekurv med slik, chokolade og cigarer til fri afbenyttelse hele dagen.

1. såt var et skovområde og et vandhul. Malene og jeg blev delt i hver sin side og skulle dække ca. 5 skytter hver. Da området var skræntet og skytterne stod lavt, var det ikke den nemmeste skydning for dem, da fuglene kom hurtigt og højt. Men Chivas fik travlt lige pludselig da de kom på en gang og han fik hentet 1 and og 8 fasaner.
 

De resterende såter foregik på Gramrodegaard og værten Ole Due og hans familie bød på lækker frokost i stuehuset.
En af såterne med gården i baggrunden

Ole for sat skytterne af og styrre sine 2 brune lapper og har datteren på skulderen - Hvor overskudsagtigt er det ikke ?


Til den sidste såt blev vi transporteret på en noget usikker måde. Vi kom bag i traileren og fik gevaldig vind i håret og hundenes øre blafrede gevaldig 


Frokosten bestod af læller bøf stroganof med kartoffelmos og efterfølgende dessert som var pæretærte med chokolade og nødder og marcipan. Den var lækker og se bare Malenes saglige smil.

På paraden lå der 73 stk. vildt og Freja og Chivas havde arbejdet godt og solidt. Vi fik mange bemærkninger og ros med på vejden da alle var ret imponeret af vores hundes formåen.
Så bliver man jo umådelig stolt over sine hunde.


Ole og famile takker pænt af, for dagens jagt til paraden.

Malene og jeg takkede også pænt af for denne gang og kunne køre hjem med trætte hunde og vindblæst hår og dejlig røde kinder.
Vi glæder os til næste års traditionsrige og hyggelige jagt hos familien Due på  Gramrodegård


1 kommentar:

  1. Sikke nogle superflotte og spændende jagtoplevelser du og Chivas får jer - både på fyn og i det jydske. I samler en masse nyttig erfaring. Det er flot, at Chivas kan holde hovedet koldt med så mange fugle. Knus

    SvarSlet