torsdag den 12. januar 2012

hundenes første svømmehal tur

I dag kørte vi til Jordrup for at besøge Doxx hundecenter og deres svømmehal. Sikke et fantastisk sted, Ove sukkede et par gange over alt det jagt areal som gik til spille til hundeskov, både for pensionshundene og den de har indrettet til alle andre. Men vores hunde var nu ret glade for at låne skoven inden vi skulle ind og svømme.



Anette, indehaver af Doxx skulle introducerer os for svømmehalen og vise os hvordan man fik lært hundene at bruge den, samt rengøringsproceduren. For at undgå alt for meget stress startede vi med kun at ta Chivas i vandet imens Bailey blev i bilen.
Først skulle Chivas have svømmevest på- Dette for at holde ham oppe, således at han ikke skal bruge krafter på det her i starten. Når de er i lidt bedre svømmettræning samt kender bassinet mere anbefaler hun at tage vesten af. Chivas var noget forsigtig og skulle lige overbevises om at det var okay at gå i og han lærte ret hurtig at rampen var i siderne. Hvilket var formålet med dages prøve time.
Bailey var mindst lige så forsigtig, men da de havde fundet ud af at det ikke var farligt, kom de begge i på en gang i 5-7 min.

Alt i alt svømmede hundene i max i 20 min og det var mere end rigeligt for dem..De var trætte i HELE 2 dage efter - Effektiv træning man sige. Det var en dejlig oplevelse med hundene og vi kommer helt sikker igen og næste gang er jeg iklædt et bedre regnsæt - for uha hvor blev jeg mindst lige så våd som hundene.. :O)

1 kommentar:

  1. Aii, hvor ser det skønt ud! Dejligt at få et lille glimt af jer og hundene. Knus

    SvarSlet