lørdag den 13. oktober 2012

Drivjagt - første gang for Bailey

I dag var vi inviteret med på drivjagt på Renés jagt i Almind og Mosvrå - det var første gang Bailey skulle prøve at drive.
Han nød det i FULDE drag og arbejdede ihærdigt og med fuld power. Men kun een gang var han ikke i hånd, og det var i en tæt tæt granskov, hvor han eftersatte et dyr. Han kom dog hurtigt tilbage og skal have stor ros for at følge mine anvisninger. Han lettede adskillige fasaner og fik lov at hente en fin en som Ove fik skudt i en dirregering da vi var igennem det hårde terræn.

 Nu er han træt træt træt og jeg er sikker på at Ove er ret tilfreds med at have fundet en afløser for Chivas, når han ikke kan mere- der var jo engang vi troede at han aldrig ville kunne bruges i et drev fordi ham ville tømme det på no time og tåge rundt. M. Man har lov at blive glædelig overrasket og jeg er stolt over at kunne styrer 2 dygtige hunde igennem 3 såter. Det blev til et dyr, en fasan og en and, og havde der været lidt flere skytter til at dække var der sansynligvis blevet ramt flere.
Afsøgning i granerne efter fasaner
Ande fært - Chivas listede i vandet og var ikke meget for de mange grene og Bailey vat allerede midt ude i søen og havde lettet 5 ænder inden Chivas var 3 skridt ude :O) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar