mandag den 15. oktober 2012

hvalpe dagbogs opdateringer

Pernille skriver flittigt på sin dagbog for Bonus og Miko kuldet og jeg har valgt at skive de vigtigste detaljer her på min blog, så kan jeg jo altid dvæle ved den søde ventetid når hvalpen engang er blevet stor og voksen. De kommene billeder er taget af Pernille og lånt fra Brown Hun´t hjemmeside

Den 12 august startede Bonus sin løbetid og den 21 august parret Miko og Bonus for første gang.  23 august  var Miko igen på og præcis som 1 gang hang de sammen i laaaang tid. (32 og 41 min)















4 september er anden uge fra første parring og de er små tegn på at der er kommet små Brown Huntere ud af det. Bonus er nemlig RIGTIG sulten. 11 september er 3 uge siden parring og der er endnu tydeligere tegn på drægtighed. Pelsen i lysken drejer op og hun har ændret facon.

Hun er glad, og stadig i fuld galop og vokser og vokser  - hun minder meget om sin mor Silke.
6 uger drægtig med dejlig rund mave 

Pernille beretter at Bonus allerede har smidt pels omkring "mælkebaren" og der har hængt lidt klar slim fra hende, hvilket er helt normalt fra 6 drægtighed uge

Fødekassen er fundet frem og Bonus er ved at vende sig til den. Hun har taget 6 kg på allerede på de 7 uger.

8 uger drægtig - uha-da maven er vokset på 2 uger og mælkebaren er helt fri og klar
Forventet fødsel er på 63. dagen fra første parring tirsdag d. 23 oktober og fra anden parring den torsdag 25  men med sin størrelse kan man håbe for hende, at hun nedkommer lidt før - måske hvis vi er heldige kunne det blive på lørdag d. 20 okt. på Sarahs fødselsdag :O)

Vente vente vente vente vente vente og vente
Billedet taget lørdag eftermiddag den 20 oktober - Hvalpene banker grundigt på  for at komme ud, men de blev altså ikke født på Sarahs fødselsdag. 

1 kommentar:

  1. GISP!
    Sikke en stor mave :-)
    Der er forhåbentlig en lille ny træningskammerat inden i.
    Glæder mig!!!

    SvarSlet