tirsdag den 16. oktober 2012

Ud af soveværelset!

I dag er dag med forandringer i vores og hundenes liv. En sorgens dag kan man vist godt sige, men et absolut super godt og nødvendigt alternativt til et totalt farvel til hunde i vires hus.

HUNDENE SKAL UD AF SOVEVÆRELSET !!!

Fra i dag er der total forbud mod at opholde sig i soveværelset og dermed også et stop for nusse og hygge i sengen - åhh det bliver hårdt for os alle.

Den tunge beslutning er taget af hensyn til Oves helbred. Han har de sidste mange mrd. Brugt mere og mere astma medicin og hans læge mente at det var tid til at få et gennemcheck af ham. Det indebar i første omgang en priktest, og uha den var ikke god. Lægen kunne slet ikke forstå at Ove overhovedet ku være til. Han slog ud på ALT - Hund, kat, hest, husstøvmider, græs, birk, og de sidste 4 kan han ikke huske.. Hans arm var helt RØD i alle 10 prik. Det havde lægen ALDRIG set før. Det sjove er, at han jo udover problemer om morgen med luftvejene ikke rigtig mærker nogen. De problemer han havde med græs allergi tidligere som var ret slemme, stoppede jo det år, hvor Chivas flyttede ind. Som om det blev provokerede så meget at det holdt op.
Men ak nej, det lurer under overfladen , og hvis han ikke gør noget for at undgå de allergener han ikke kan tåle udvikler det sig og det kan blive slemt slemt.
Ingen af os syntes, at det er en mulighed lige nu, at hunde skal finde et andet hjem og forhåbentlig bliver det aldrig den vej vi skal gå.
Der hvor Ove mærker sine problemer er om morgnen og i soveværelset - så DET vi KAN gøre er at få hundene ud af soveværelset og få lavet vores soveværelset så fri for husstøvmider som muligt. Vi starter med en total rengøring og hundefri zone og når pengene er til det, skal tæppet af og trægulvet skal på.
Ja sikke noget, men trods alt et fint alternativt ;-) selv om Bailey nyder sengen i høj grad og sender bedende øjne !!

2 kommentarer:

  1. Nej, øv da! Der er selvfølgelig ingen tvivl om at hundene må ud af soveværelset.
    Det er da skrækkeligt, at Ove reagerer på alt det.

    Stakkels Ove og stakkels hunde.

    Trøstende knus fra os i Middelfart

    SvarSlet
  2. Man må have orden i sine prioriteringer, så det er en flot og helt nødvendig beslutning, I her har truffet.
    Forhåbentlig kan det løse problemerne!!!
    Knus

    SvarSlet