mandag den 4. april 2011

Sidste nyt vedr. Chivas

Endnu engang måtte vi forbi dyrlægen med den stakkels Chivas. Han stormede ind af døren og var frisk og glad. Christina fik kigget på ham og han viste heller ikke denne gang særlig ømhed eller smerte nogen steder. Men noget generer ham jo, så vi besluttede at der denne gang hellere måtte tages et røngten billede for at se om det kunne have sat sig til betændelse i knoglen og ikke kun i kloen.

Han fik en omgang sovemedicin så han kunne lægge helt stille under fotograferingen. Han faldt omkuld på gulvet efter kort tid og vi fik ham løftet op på en båre og han blev kørt ind på røngten.

Billederne viste desvære at der er betændelse  i knoglen. Ikke meget med der er noget uldent ved det som de sagde. Han er endnu engang ordineret antibiotika - denne gang i kraftigere dosis og nu i 16 dage. VI KRYDSER FINGER for at det herefter er forsvundet for ellers er det en amputering.!

Han skal gå med sine fine sko hele tiden og han må ikke slikke på kloen. Så når han skal være alene er det på med futten igen. Hvor er det godt at han er sådan en tålmodig dejlig hund.

Her ligger han og prøver at vågne op igen.


Da han endelig fik øjen var det en noget anden hund jeg fik med mig hjem.. Træt træt træt og temmelig slingerende - en ordenlig brandert han har fået sig.
I skrivende stund ligger han arm  arm med Ove i sengen og sover branderten ud.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar