tirsdag den 13. november 2012

Andet hvalpebesøg




I dag var det igen tid til en tur til Hedensted for at indtage hvalpe kassen og kysse op den BLÅ og GRØNNE og Bonus pigen. Sarah havde skippet et par timer for at tage med og Lise var også inviteret med op i fristelsenes kasse :O)

Hvalpene er 2 dage inde i deres 4 leveuge - 23 dage - HOLD da op en forskel fra sidste besøg, som var på deres 10 dag. De har nu fået øjne, tænder og hørelse, og de kan gå på alle 4 ben, dog noget usikkert, men afsted det går.


Hvalpene havde holdt flyttedag. De var flyttet fra fødekassen i bryggerset ind til kontoret i en stor hvalpe kasse, hvor de havde oceaner af legetøj og motoriske udfordringer. Der var også indlagt pottetræning i form af en ende med en ramme af træpiller, hvor hvalpen meget dygtigt satte sig op i for at skide og meget dygtigt en forpote op på rammen for at tisse :O) -Mon ikke de når at lære at tissetrolden også skal helt op på træpillerne, hvis det skal virke efter hensigten. 
Grøn faldt omkuld på Sarahs lår 
Blå i et kvikt og vågent øjeblik
Men alt det kysseri bliver man altså træt af 
Alle hvalpene var friske, kvikke og nysgerrige da vi kom. Sarah og jeg satte os i kassen og de kravlede lynhurtigt hen og ville nusse og snakke. Både blå og grøn var klar til kys og kæl og fandt sig villigt i at blive løftet rundt og puttet og nusset med. Der var ingen uro som sidst fra grøn, men en flok af total hjerteknusere som ville nusset og pusses, så nåååhhh ihhhh genet blev hurtigt aktiveret.  
 
Her Orange tæve som nusses af Lise
Hvalpene nyder at have holdt flytte dag, de lytter til lyd cdér med lyn og torden og biler og babyer og er i hænder meget ofte - bedre prægning skal man lede længe efter. Når hvalpene bliver lidt større skal de med i køkkenet og senere i hundegården så de rigtig kan boltre sig. Pernille tror på, at jo flere miljøskift de får jo bedre præget hvalpe. De skal hvalpe testes den 9 dec af Marlene Svendsen og jeg var velkomme til at være der den dag -JUBIII - Uha det bliver SÅ spændende - havde jeg skulle vælge i dag havde det været efter hokus pokus metoden da deres adfærd i dag var TOTAL ens. Grøn er stadig den fedeste også i hovedet efter Sarahs udsagn, men Blå er bestemt ikke lille. De er lige stærke på benene og lige legesyge og kærlige og afslappet. 


Helt igennem et dejligt og hyggeligt besøg - så tak til Pernille og til Lise og Sarah for selskabet på turen. I hvalpekassen var jeg nok ikke så tilgængelig. Jeg var i "drømmeland"  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar