onsdag den 6. marts 2013

Oplevelser


Tiden går og Merlot bliver større og større og tungere og tungere og er nu 19 uger.
vi træner flittigt de mange klikkerøvelser og grundlydigheden og Merlot arbejder ihærdigt og han er meget lærenem. (se under fanen hvalpe træning med Merlot hvad vi laver)

Kennel mutter Pernille  og jeg har gjort hvad vi kunne for at socialiserer Merlot inden for de første vigtige 16 uger, men jeg syntes vejret har bremset os den del.
Men jeg er tæt på at kunne vinge det hele af.

På menneskedelen mangler vi at hilse på et spædbarn, på dyredelen mangler vi at se noget så simpelt som en kat og derudover mangler vi køer, får osv men de har været svære at finde ude på græs og har været knap så tilgængelige som hestene på rideskolen


Merlot igennem det høje tørv 
Af forskellige terræner mangler vi lyng, så vi må have planlagt en tur til vesterhavet i løbet af påsken, men ellers har jeg nu fået en hvalp der går igennem hvad som helst også krat og stikkere, og han har endnu ikke vist de samme tegn på sarte poter som de andre to har. Jeg håber at han fortsætter sådan og jeg vil gøre hvad jeg kan for at holde det vedlige.


Jeg kommer nu i fuld firspring 
Vi har været på by tur med DKK træningen og en del gange i Fredericia by og det virvar tager han i stiv pote. Han forholder sig roligt men er også meget nysgerrig og vil rigtig gerne snakke med alle de flinke mennesker sådan en hvalp tiltrækker. 

I sørdags kunne vi nyde det dejlige vejr på Fredericia Vold og Østerstrand og der var det meste af byens borgere også og især alle dem med hunde, men da vi havde Bailey med kunne Merlot ikke få lov at hilse på dem alle og det var rigtig god træning. 

Merlot fik sin første badetur, en kold fornøjelse tror jeg, men han lod sig friste af de gamle hunde og ville efter dem. Tang var også herligt legetøj fandt han ud af.



 og sørme om han ikke fand en pind i vandet og kom og afleverede den nok så fint fra vandet til hånd. Heldigvis var Ove igang med kameraet, så nyd de dejlige billeder af min lille hunds første vandaflevering :O) Jow jow det tegner godt :O)






Det er da de sødeste mennesker man tilfældigvis møder på stranden og det kom der en lang gåtur, en masse snak i det dejlige solskin ud af. Det var lige ved tiden løb fra os, for jeg havde jo lige 14 kasser der skulle læsses af i Lunderskov til mine Rumænere - men vi nåede det. Tak for hyggeligt selskab Helle, Steen og Nicolaj med Thais og Ziggi 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar