tirsdag den 5. marts 2013

Status på Chivas og hans tandskade

Efter Chivas´s vellykkede tandoperation var det tid til kontrol ved dyrlægen. Alt ser fint ud, det mangler stadig at hele helt op på et lille bitte stykke helt nede bagerest i det dybe hul. Men det er godt på vej og vi skal ikke bekymre os. Det lugter heller ikke fælt længere som det gjorde til at starte med og vi renser det heller ikke længere i klorheksedin, hvilket jeg tror Chivas er ret glad for - for fy for den da, hvor det smager sådan noget stads.

Den gamle dreng er også ved at vende sig til at være tandløs. Han har haft store udfordringer med at skulle samle noget op, men det kommer lige så stille. Vi lader ham dog også kun få den lette hvalpedummy, en mikro dummy eller en handske, men en enkelt gang har han hentet en alm. dummy og bar den fint lige i munden uden problemer, så mon ikke han klare sig uden sin tand på sigt. Der er jo heldigvis lang tid til jagt sæsonen, så vi har da god tid at træne i.

Billederne er fra selve operationen som Sanne Lund var så venlig at tage. De ville gerne bruge billederne på dyrlægens facebook side, så derfor knipsede hun løs.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar