onsdag den 9. juni 2010

Bytur - skud og en stabil Chivas

De sidste par dage er blandt andet gået med at socialiserer Bailey. Ud over vores bytur i Blåvand, så har han ikke rigtig været med i byen, derfor tog jeg ham med til Fredericias "store" by. Vi parkerede i det nye parkeringshus i kælderen, for så kunne han jo prøve elevatoren op.


Det tog han rigtig fint og havde meget travlt med at snakke med en dame som var vild med ham. Op igennem byen gik han SÅÅ pænt med god kontakt på trods af alle de nye indtryk. Jeg skulle ind en tøjbutik ud for fredericias springvand og da vi var færdige der, fik han lov at se nærmere på springvandet. Det nærmede han sig noget forsigtig - jeg gik ud i vandet som er ca 2 cm dyb (passede med at jeg kunne stå i det tørskoet.) Jeg forsøgte på hug at lokke ham ud i det, men det der med vand, hmm ALT for farligt synes han. Men pludselig tog han noget af et elevator spring lige ud i mine arme, så jeg var ved at falde bagover.. Jeg ville have givet hvad som helst for et kamera i den situation, det så ret komisk ud og det medførte også nogle grin fra forbipasserende.


Resten af byturen luntede han omkring og lod sig velvilligt klappe at gud og hver mand som ville snakke.


Aftenen bød på skud træning på skydebanens arealer. Det foregik på militærets øve terræn i god lyd afstand fra skydebanen. Vi mødtes med Helle og Troja og Majbrit og Fifty og jeg havde,for at give Bailey en opfattelse at det her kunne tages rolig og afslappet, medbragt Chivas som læremester. Hvalpene og Troja var travlt optaget af at lege og var overhovedet ikke ínteresseret i skudene, så det var en rigtig god oplevelse. Næste gang kan vi godt gå lidt tættere på uden af forcerer noget.


Så fik vi jo også lige styret vores længsel efter at se hinanden igen - der går jo al for længe imellem Nej spøg til side, vi bliver bare ALDRIG færdi med alle de emner vi gerne vil tale om og nogen gange er det svært at koncentrere sig om hundearbejdtet når der sker så meget andet spændende, man skal følge med i. Som feks. hus renovering.


I dag fik jeg tidligt fri, og så kunne jeg komme ud og bruge penge Jeg har misundeligt set, hvor SMART en godbidstaske Helle har. Sådan en måtte jeg eje. Den har sådan en god lukke funktion, god plads og lille smart lomme bag i samt både clips og bælte til at sætte den fast med. Ih hvor kan man bruge mange penge i sådan en butik - og hundene var ved at overfalde mig da jeg kom hjem med alverdens duftende snacks. Derud over fik jeg købt en ny line og (voksen)halsbånd til Bailey i lys brun lædder selvfølgelig. Det skal jo matche til ham,. OG en apporterings træklods. Ikke fordi jeg har tænkt, at han skal apportere den, men fordi jeg har taget ham i, at have stor lyst til at slibe tænder på træ. (blandt andet på mit skrivebordsben og på vores fodskammel )




Den nye taske blev taget i brug til en lille træningssession på 15 min på engen med Bailey. Han går rigtig fint, med og uden line og i venstre sving - men hold op jeg syntes det er svært ikke at kikke ned på ham hele tiden. Superlab med skrammelfører, tænker jeg indimellem.


Aftenen bød på træning med Chivas, i Kongens Kvater til en forandring sammen med Walter og Coya.


Det blev til


ligeud sendinger - Markering/dirregering med 3 positioner - retnings bestemt søg i sammen område som markeringerne for at skabe selvtillid. Samt opbygget dobbelt markering i vand og på land.


Alle opgaver løste Chivas, uden at der kan sættes en finger på noget som helst. Stabilt og flot. Det giver mig lidt mere ro i maven at han er så stabil for tiden, så kan det da ikke gå helt skidt til OWT den 27. Selv om jeg jo godt ved at der kan ske så meget. Men hellere stille med en stabil hund jeg tror på end en jeg ikke helt tror på.


Hvis man skulle sige noget, så var det måske ønskeligt at se ham gå lidt hurtigere i vandet, men det var ikke noget han ville belaste mig for, hvis han skulle dømme sagde Walter, der iøvrigt syntes, at han har fået temmelig meget fart på. Især i dirregeringerne. Det er tydeligt, at han efterhånden TROR på sig selv og mig i den type opgave.


I øvrigt vil jeg lige tilføje at jeg SIMPELTHEN nyder, at jeg IKKE går i skole mere. Det er SÅ dejligt, at jeg ikke er ved at gå til i lektier, og at jeg har tid og kræfter til spontant at aftale træning en aften. Så er det selvfølgelig lige en lille bitte sky en ugestid endnu, indtil den mundtlige eksamen er overstået




Ingen kommentarer:

Send en kommentar