mandag den 31. maj 2010

Hvalpe fortsætter hold i Assens

Aftenen stod på vores første træning på hvalpe hold. Dvs. da jeg ikke har kunnet finde nogen hold, som har passet ind i min kalender i nærheden af mig hverken i DRK eller DKK. måtte jeg køre til Assens, hvor Linda (træneren) kunne tilbyde en plads på hvalpe fortsætter holdet. Hvalpene der er jo noget større end Bailey, men øvelserne mente hun at jeg godt kunne følge med på, idet at jeg er vant til at træne.


Det viste sig også at være sandt. - Jeg er jo forundervist af den BEDSTE hvalpe instruktør i miles omkreds. (Helle fra www.superhunden.dk)


Programet var


Hilse øvelse - hundene imellem og menneskehilsen. Her havde Bailey en god og forsigtig tilgang til de hilsene hunde og total kontakt til mig da jeg skulle hilse på Linda


Sit og dæk - og bliv- også flot klaret af ham, nogen var længere i dæk end os, men ellers ingen problem at følge med.


Kontakt øvelse og lineføring med kontakt igennem kegler - Her gik han som en drøm, kunne ikke gøres bedre. og hvis jeg må sammenligne OG prale, så var han den bedste.


Indkald med skjul - Det foregik udenfor indhegningen og man skulle løbe gennem grantræer og gemme sig og kalde hjem. Linda ville holde hunden i et lang lang torv, så de ikke kunne stikke af og komme ud på vejen. Jeg vurderede dog at det ville blive noget tungt for lille Baile og slæbe afsted med det lange torv og valgte at hun skulle slippe ham uden snor. Hanom selvfølgelig styrtende DIREKTE hjem til mor.


Jeg havde jo også lomme fuld af skinke, pølse og mørbradsguffer


I mens der var ventetid på indkalds øvelsen. måtte man bruge agillity tunnlerne. Med lidt hjælp fra en pige som holdte Bailey, i den ene ende, så kunne jeg uden problemer kalde ham igennem og han syntes det var så sjovt, at han tog den igen helt af sig selv på et senere tidspunkt.


Alt i alt en rigtig god aften med god træning og god socialisering - der blev da hilst på mnge typer hunde, gravhund, cavalier spaniel, hyrdehunde og nogle andre som jeg lige skal have opsnappet hvad er for racer. :O)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar