torsdag den 13. maj 2010

Udflugt til Dualdag i Bække.

Bailey skal jo ud og opleve verden. Så sightseeing turen gik i dag til Bække, hvor der blev afholdt Dual dag.

Der kommer stadig lidt piv i bilen, men han finder da hurtigt ud af at bruge tiden på fyldt kong og kaninøre. I Bække blev han mødt med mange nåååhh, ihh og klap fra søde hundeelskere og nysgerige søde retrivere af forskellige art, som gerne ville hilse. Alt sammen tog han i høj hale og stiv pote. MEGET dygtig lille hund som syntes det hele er vildt spændende. På trods af alt det nye, var der endda tid til at drille Chivas som forsøgte at gå pænt, hvilket var ret svært med sådan et lille kryb som hoppede op og ned og snappede i læben og i ørene. Stakkels Chivas, han er SÅ velopdragen, at han ikke siger fra når vi går lige ved siden af, så Ove og jeg måtte splitte os op, som var vi uvenner, så han kunne få lidt fred

MEEN faktisk går det efterhånden godt med de 2, det bliver til lidt leg imellem dem og de kan også putte lidt sammen nu. Måske har Chivas efterhånden fattet, at han ikke sådan lige forsvinder igen.

Til frokost kunne vi puttet "baby" (et kælenavn han hurtigt fik tildelt på pladsen) i bilen. Her sov han troligt med åben bagklap og med rigtig mange mennesker omkring. Vi havde nemlig havde parkeret lige ved "støtten".

Ikke et øjelåg blev åbnet.

Senere spurgte vi om der måske var en lille due vi kunne få med hjem. Michael Rossau fandt hurtigt en, og kastede den inden jeg fik set mig om.. HAPS sagde det og han løb straks stolt omkring imellem alle menneskerne - ikke lige just meningen, og som tidligere skrevet, så er vildtdriften temmelig stor. Vi fandt en kanin som vi kunne lokke ham til at bytte med, men inden den blev interessant havde Michael forsøgt at "stjæle" duen fra Bailey.. Det resulterede i en blodig due..suk..heller ikke just meningen.. Kaninen var interesant og der blev forsøgt at løfte den, men den var nok i virkeligheden tungere end den selv så han nøjes med at forsøge og slikke. Heldigvis kunne han lokkes væk med guffer, så det endte alligevel med en lille succes.

Alt i alt en fantastisk dag og der er nok een som er hundetræt nu.!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar