tirsdag den 25. maj 2010

Hvalpetræf i pinsen

Pinsen blev tilbragt i Blåvand i hundehvalpenes tegn. Majbrit og jeg havde lokket "Helle Hundetræner" til at lave noget hvalpeundervisning og det var arrangeret i plantagen i Blåvand. Udover os havde Majbrit fået lokket Verner og 2 andre hvalpekøbere med på holdet.


Det blev til hyggeligt samvær og SUPER god undervisning.


Der blev introduceret Sit, Dæk, Bliv, hjemkald og hjemkald med forstyrelse, hvalp i ro og ikke mindst appoertering. Det var mere end rigeligt at rumme, både for hvalpene og ejerne(garvede hundefører som nye i "faget")


Helle havde DYGTIGE Troja med, og der blev også snakket forskellige metoder til træning. Vi fik set hvilke innitiativrig hund, man får ud af at klikkertræne, for Troja lavede en lille demo på det da hun så en spand.


Sjovt og meget interrasant at se også for de andre, ikke mindst vores gamle retrivermester.


Tilbage i sommerhuset, hvor vi somsædvanlig blev stopmættet af lækker lækker mad - som "kun" var rester - (den skulle Jørgen vist længere ud på landet med ) Hundesnakken var ikke til at stoppe, og Helle og Kim kom vist lidt sent afsted.


Mandag stod på lang morgensøvn.. De små hvalpe var vist trætte oven på en lang dag med hvalpetræning og små lege/kampe i løbet af aftenen.


Så fik Chivas og Kana en god vestehavstur og så var det tid til socialiseringstur igennem Blåvand by. Bailey og Fifty klarede det SÅ flot, og fik hilst på mange mennesker og hunde og på den Irske pup, faldt de i dyb søvn på skødet af os. Tilbageturen bød på en pause på BurgerKing. Det blev lidt af en udfordring at spise burger og fritter med en MEGET madglad hvalp på skødet, som synes at burger dufter himmelsk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar