torsdag den 19. maj 2011

Vand træning (video filmet)

I dag fik vi trænet lidt lidt vand og noget dirregering i Kongens Kvarter. Ove havde fået kameraret med, så vi kunne få filmet lidt. Men det var ikke helt nemt både at skulle være kaster og styre kameraet, så ikke alle starter er filmet .

Vand afleveringerne er ved at være på plads, men som man kan se på videoen, er den første ikke helt så præcis som de næste. Men vi er rigtig langt i forhold til, hvordan det så ud i starten af  måneden.



Efter land markeringen over vand lavede vi en dirregering over vand til samme sted som markeringen faldt. Den løste han i rigtig fin stil.


Til sidst blev det til en dirregering på land med stop og et vink til højre. Samme terræn og opbygning har jeg brugt til Chivas sidste år, så det var et forsøg for at se, hvordan det ville gå med Bailey.
Han løste den med stor sikkerhed, næsten lidt for stor, da han GODT vidste, hvor han skulle hen. så er det jo lidt træls at jeg absolut vil stopper ham.

 Men se selv




2 kommentarer:

  1. Det ser rigtig godt ud! I er sørme nået langt med aflevering fra vand.

    SvarSlet
  2. Tak Helle - vi har også arbejdet hårdt med det. Heldigvis ELSKER han vand OG klikkeren. Det endte med at være den som var løsningen. Den er nu lagt på hylden igen. :O)

    SvarSlet