onsdag den 14. juli 2010

Hjemme igen

Så sluttede hytte ferien for denne gang, og vi fik pakkede sammen og kørte hjem i langt mere behagelig temperatur end turen derop.


Bailey siger ikke en lyd og selv efter 2 timers kørsel er han stille og rolig når vi åbner bagsmækken. Ja faktisk skal han ligefrem lokkes ud.


Det har været en super dejlig og afslappende tur som vi alle har nydt.


Børn og hunde er blevet forkælet ud over det sædvanlige.


Her er det f.eks hygge med mor i sengen





Hjemkomsten blev lidt hektisk, da Sarah blev dårlig og vi opdagede, at den lille bitte splint hun havde fået i sin lilletå mandag morgen, havde udviklet en temmelig hævet rød fod, og pludselig høj feber. Det blev til en tur til vagtlæge og på apoteket efter primecelin mod lymfebetændelse (forstadiet til blodforgiftning).


I morges havde Sarah det mildest talt ikke meget bedre, tværtimod havde det røde sneget sig op under knæet. Det blev til endnu en tur til lægen og herefter til Kolding sygehus, hvor hun nu er indlagt for at få antibiotika intraviøst.


Man må sige, at denne hjemkomst ikke har været specielt hundevenlig, da der nærmest ikke har været tid til dem. Lidt af en kovending fra det de lige havde oplevet på camping.


Bailey protesterede imod det ved at forsøge at grave sig nedi mit rosenbed.


Et ca 30 cm dybt og 50 cm bredt stort hul og jord overalt på hund og fliser ! Sikke en fest han havde, og nøj, hvor blev jeg sur. Lige nu æger jeg mig over at jeg ikke fik taget et billede.



Med Sarah i gode hænder og et par hunde som kogte, blev vi enige om at køre til søen og dybbe dem her til aften.


Det viste sig at andre labrador folk var igang med at træne ved Kongens Kvater, så vi kørte i stedet ud til Kongsted søerne. Et perfekt sted at gå i vand, for en lille "ikke vildt glad for vand" hvalp.


Der er løbe vand langt ud. Bailey syntes det var HERLIGT. Han går lige så stille i, laver lidt elevator hop derud af, så dykker han lidt når han skal have dummien i munden og kommer straks hjem igen.


Det er blot liiige den lille detalje med afleveringerne, som vi skal til at have fat i.


Sofa dummie og klikker er taget i brug til dette projekt så vi kan baglæns træne det indenfor, inden jeg kræver noget udenfor.


Håber det hjælper lidt, og ellers må det snart være tid til at træne lidt med Majbrit og Helle Hundetræner, hvis det kan presses ind i bygge hus om og andre ferie procjekter ...








Ingen kommentarer:

Send en kommentar