torsdag den 10. marts 2011

Fasan, meget spændende fugl.

I dag mødtes Peter/Frigg, Marlene/Freja og lille søde Kiwi, Bent/Gaby og Bailey og jeg på Stensgaard Kolding til en ny omgang træning i meget spændende nyt terræn.

Set-upét for vores vedkomne var nogenlunde det samme som de sidste par ganges træning, og nøj hvor går det bare bedre og bedre.

Gode afleveringer hele dage var det jeg var allermest imponeret af i dag.
Han bliver også bedre og bedre til at blive ved med at være i ro når vi snakker. Når de andre hunde skal arbejde er det ingen problem at være i ro, der sidder han spændt og følger med på sidelinjen. 

Hans opførsel over for de andre er også præget af at han har mødt tante skrap! og Gaby var om nogen endnu mere SKRAP. Så han er ved at lære lektien om pli. Men pli overfor krudtuglen Kiwi -Det skulle man lede længe efter. Lige sammen med hende blev han 5 mrd igen og en rigtig led vildbasse som fuldstændig kanøflede hende. Hun var så også god til det omvendte når jeg bad Bailey blive sidende så blev han overfaldet, så heldigvis var hun ikke skræmt fra vid og sans. Jeg kunne blot konstaterer at den gode opførsel er kun over for de "stramme" tanter.

Afslutningsvis da Bailey var godt træt, kom and og fasan på banen. Det blev til 2 smukke afleveringer uden problemer. Anden blev hapses i en ruf og leveret UDEN noget at sætte finger på. Fasanen skulle godt nok lige studeres nøje. Den var spændende ! Men da jeg fløjtede blev den samlet op og afleveret uden uro eller andet. JUBII

Vi skal bare hive vildtet frem til sidst efter intens træning med de store, så er han klar til at håndterer det. :O)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar