søndag den 20. marts 2011

Hårdt hårdt og atter hårdt.

I dag havde jeg en træningsaftale med Marlene og Co.( i dag var det Bo og Bent) Vi havde aftalt, at bruge vores eng, da det er med at udnytte den inden det er for sent.

Bailey var ret interesseret i Bo´s fantastiske Guinness, MEN den skulle vi ikke vove at komme for tæt på. Den er ret fjendtlig indstillet over for andre dominerende hanhunde og den katagori må man jo desvære sige at Bailey tilhører. Marlense Freja og Bents Gaby har han jo hilst på et par gange og lært at de er skrappe, så dem opførete han sig eksemplarisk overfor - dejligt at han er lærenem på det punkt.

Bo syntes vores terræn var fantastisk og forstod straks at udnytte det.
Vi lagde ud med en monster lang tramp incl tilbagesendinger. Det var hårdt, hårdt og atter hårdt for lille Bailey som sikkert også var træt efter gårsdages strabasser. Hårdt på den måde at det jo ofte er et terræn han plejer at rende og lege i, det må man jo ikke i en tramp ! Hårdt fordi han skulle være ro når alle de andre arbejdede på kryds og tværs og hårdt at koncentrerer sig om det han skulle markerer og sendes tilbage på. Der var mange ting at koncentrerer sig om, og han klarede det super flot, men han blev lynhurtig brugt, så resten af tiden fik han lov at se de andre arbejde. Uha der er lang vej op til den standard sådan et par dygtige vinderhunde præsterer.

Bo introducerede dog lige mig for en enkelt og nem måde at bygge linje markering op, som vi så kan arbejde med de næste par dage.

Efterfølgende stod den på kaffe og nybagt brunsviger... uhmmm
Her sidder vi og kikker efter Guiness som er laaaangt væk på en dirregering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar