søndag den 6. marts 2011

Nye "store" venner.

I dag havde Marlene taget initiativ til en omgang træning. Det blev dog kun til Peter med Frigg, mig med  Bailey og Marlene selv med Freja. Terrænet var på Peters jagt terræn i Sjølund ved Kolding.

Rigtig lækkert terræn og godt at komme ud og prøve noget andet end det sædvanlige. Det var også rigtig godt for Bailey, at hilse på andre "store" venner, det var fru og frøken skrap. De formåede hurtigt at fortælle frække Bailey, at man bestemt i deres selskab skulle ta´ at opføre sig lidt voksent og ordenligt.

Det måtte han jo så tage at gøre og koncentrationen blev lige som i går øget og han leverede et fantastisk stykke arbejde. Han levede bestemt op til de 2 vinderklasse tanter bare på kortere afstande.

Dog var jeg ikke helt tilfreds med leveringen af de små dummyer med lang orange snor i - de er simpelthen for fristende for Bailey at flytte rundt i munden således at han ender med at bære dem i den orange snor.

Men helt tilfreds var jeg, da han fik muligheden for at bringe både and og fasan. (fasanen var halvfrossen, så vi våvede pelsen) Han gjorde det nemlig flot og helt efter bogen. JUBI

Her sidder han og savler over vildet.


Det blev til endnu en dag med HERLIG træning i HELIGT vejr - I morgen venter leverpostegslagkage og fødselsdagssang for Bailey.
Sådan ser ern træt ekvipage ud efter en weekends træning.

2 kommentarer:

  1. Nåå, hvor ser I søde og tilfredse ud - begge to.
    TILLYKKE med fødselsdagen til Bailey og hans familie

    SvarSlet
  2. Kære Bailey! Bemærk lige tidspunktet for ovenstående indlæg ;-)

    SvarSlet