onsdag den 19. december 2012

Merlot`s første bytur

Jeg manglede lige en adventsgave og blev enig med mig selv om, at Merlot var klar til sin første bytur - Ove og Basse var også i byen på det tidspunkt så jeg mødtes med dem..


Merlot skulle gå i line for første gang, hvilket han tog rigtig flot. Han følger jo bare mig eller jeg følger ham, hvis han da ellers ikke var i mine eller Oves arme. Basse syntes det var vildt pinligt, med alle de fremmede mennesker der stoppede op og sagde NÅHHH, IHH.. Men fandt da  også ud af at det var trækplaster for tøserne.

Duerne i byen var det mest interessante, hvis man spørger Merlot.. De var sjove at jagte - jownjow, han ved skam nok hvad han er født til. 




Det tog på kræfterne at være stjerne i byen, så det blev til mange timers søvn hjemme bagefter - men han fik da lige lov at gå med lidt af vejen da de store hunde fik deres eftermiddags tur. Så kunne han lige prøve at ha tøj på... Vi har lånt Mikis trøje, hvis det nu bliver VINTER igen de næste par dage. Hans egen er liiige stor nok endnu - Men det skal ikke være kulden som gør, at vi bliver forhindret i  den vigtige socialisering.

1 kommentar:

  1. Nårhhh hvor er han bare dejlig! Endnu engang et stort tillykke med ham, og han tegner jo til at blive en fantastisk hund :0)

    SvarSlet